Reikia:
1 „Kitchen me“ sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
1 „Mantinga“ bandelės mėsainiams
1 griežinėlio mocarelos sūrio
1 šaukšto skrudintų lazdynų riešutų
kelių lapų traškių salotų (pvz., romaninių)
100 g vyšnių
šlakelio „Coca-Cola“ gėrimo
50 g „Felix Cajun Chipotle“ kečupo
1 šaukšto „Dansukker“ cukraus sirupo
druskos, juodųjų pipirų
Paruoškite padažą: vyšnias patroškinkite su cukraus sirupu ir „Coca-Cola“. Sutrinkite su kečupu.
Įkaitintoje „Green Egg“ kepsninėje kepkite jautienos maltinuką iki pageidaujamo apkepimo – 8 min. arba ilgiau.
Kai iškeps, apibarstykite druska ir pipirais.
Tarp bandelių dėkite maltinuką, riešutus, mocarelą ir salotų lapus.
Apšlakstykite paruoštu padažu.
Skanaus!