8–10 asm.
Gaminimas 30 min.
Zzz 24 val.
Reikia:
700 g braškinių ledų
700 g šokoladinių ledų
700 g vanilinių ledų
100 g morenginių sausainių
4 baltymų
200 g cukraus
1 šaukštelio natūralios maltos vanilės
Uogų, gėlių (papuošti)
Paruoškite 24 cm skersmens formą, išklokite ją maistine plėvele. Pramaišiui dėkite į formą po šaukštą įvairių ledų, kaskart gerai prispausdami.
Galiausiai ant ledų dėkite morenginius sausainius, taip formuodami pagrindą. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldiklį mažiausiai parai.
Baltymus išplakite su cukrumi ir vanile iki standžių putų. Sudėkite baltymus į konditerinį maišelį. Išimkite ledus, apverskite juos į lėkštę, nuimkite plėvelę.
Užspauskite baltymų kremo ant torto, visiškai jį padengdami. Kulinariniu degikliu apdeginkite kremo paviršių iš visų pusių.
Patiekite iš karto arba dėkite į šaldiklį. Kai tieksite, puoškite uogomis ir valgomomis gėlėmis.
Skanaus!