Reikia:
100 g minkšto sviesto
80 g DANSUKKER cukraus „Farinas“
1 šaukšto „tahini“ pastos
1 trynio
1 apelsino nutarkuotos žievelės
180 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
120 g juodųjų sezamų
1. Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą ištrinkite su DANSUKKER cukrumi „Farinas“, palaipsniui sudėkite „tahini“ pastą ir trynį. Įmaišykite tarkuotą apelsino žievelę.
2. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais ir druska, sumaišykite su sezamais. Suberkite mišinį į sviesto ir „tahini“ masę, greitai užminkykite tešlą.
3. Dėkite ją į šaldytuvą ir šaldykite maždaug valandą. Iš atšaldytos tešlos formuokite rutuliukus, dėkite juos į skardą, išklotą kepimo popieriumi.
4. Kepkite apie 15 min. iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje.