2 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 15 min.
Orkaitės t-ra 170 °C
Reikia:
1 skiltelės česnako
2–3 šakelių petražolių
20 g tirpinto sviesto
50 ml baltojo vyno
300 g krevečių
1 raudonosios paprikos
1 kukurūzų burbuolės
½ ananaso
Žiupsnelio druskos
1 citrinos
1. Susmulkinkite česnaką, supjaustykite petražoles, sumaišykite su ištirpintu sviestu ir baltuoju vynu. Krevetes sudėkite į marinatą, išmaišykite ir perdėkite į skardą.
2. Supjaustykite papriką, kukurūzą ir ananasą.
3. Kepimo skardą patepkite tirpintu sviestu. Sudėkite visus ingredientus, pabarstykite druska ir pašlakstykite likusiu nuo krevečių marinatu. Sudėkite pjaustytą citriną.
4. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 15 min.