Reikia:
150 g šviežių baltagūžių kopūstų
100 g SPILVA marinuotų burokėlių
Kelių šakelių krapų
Kelių svogūno laiškų
1 skiltelės česnako
Druskos, pipirų
1 kiaušinio
200 ml riebaus kefyro
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
100 g miltų
Aliejaus (kepti)
Grietinės, juodųjų sezamų patiekti
Kopūstus labai plonai supjaustykite ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais. Supjaustykite krapus, svogūnų laiškus, susmulkinkite česnaką, viską sumaišykite su kopūstais, pasūdykite ir įberkite šiek tiek pipirų.
Sumaišykite kiaušinį, jogurtą, miltus, kepimo miltelius, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, suberkite smulkintas daržoves. Viską gerai išmaišykite.
Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine, galite pabarstyti juodaisiais sezamais.
Skanaus