Kavos desertas su kokosiniais ledais yra tas saldus patiekalas, kuris karštą vasaros dieną yra geriausias ir patikimiausias jūsų energijos ir geros nuotaikos gelbėtojas.
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Kokosinių ledų kavai pagaminti reikia:
⅔ stiklinės kokosinių grietininių ledų
Kelių ledukų
1 puodelio NESPRESSO kavos „Coconut flavour over ice“
Ledus sudėkite į stiklinę ir atšaldykite šaldymo kameroje.
Ant atšaldytų ledų dėkite ledukus.
Supilkite NESPRESSO kavą „Coconut flavour over ice“ į stiklinę. Skanaukite!
ALFO PATARIMAI:
· Kavą galite gerti iš karto arba palaukti, kol ji pradės tirpdyti ledus ir su jais labiau susimaišys.
· Kavą galite paskaninti kokosiniu likeriu.
· Vietoje kokosinių ledų galite naudoti šokoladinius.
Skanaus!