Naminis keptų česnakų kečupas tiks prie visų grilio patiekalų ir ne tik.
Pagardins ir mėsą, ir žuvį, ir mėsainius. Nesudėtingas, bet labai įkvepiantis receptas.
![Keptų česnakų kečupas, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_30c361da526540b3a071080cbb637862~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/d875bb_30c361da526540b3a071080cbb637862~mv2.jpg)
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Keptų česnakų kečupui pagaminti reikia:
100 g padažo reikės:
8 česnako skiltelių
5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Šašlykų“
Žiupsnelio kalendrų ir bazilikų
1 šaukštelio medaus
1 šaukšto baltojo vyno acto
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Česnako skilteles iškepkite orkaitėje ar ant grilio kartu su alyvuogių aliejumi.
Dar karštą česnaką dėkite į trintuvą ir viską sumaišykite su SUSLAVIČIAUS pomidorų padažu „Šašlykų“, prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais, medumi ir baltojo vyno actu.
ALFO PATARIMAI:
· Jei norėsite šį padažą laikyti ilgiau, jį reikėtų kelias minutes pavirti.
· Norint sustiprinti česnako skonį ir kvapą, galite įtarkuoti 1 šviežio česnako skiltelę.
· Šis kečupas tinka prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų ar mėsainių.
Skanaus!