4 asmenims
Reikia:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
1 kaušinio
100 g smulkiavaisių pomidoriukų
6–8 mažųjų paprikų arba 1 didelės
100 g fetos sūrio + 1 šaukšto papuošti
70 g ančiuvių filė aliejuje
šviežių bazilikų
1. Bemielę tešlą supjaustykite nedideliais stačiakampiais.
2. Kiaušinį lengvai paplakite šakute ir šiuo plakiniu aptepkite paplotėlius.
3. Išdėliokite trupintą fetą.
4. Paprikas ir pomidorus perpjaukite pusiau ir išdėliokite ant paplotėlių.
5. Išdėliokite ančiuvius ir apšlakstykite ančiuvių aliejumi.
6. Kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 minučių.
7. Papuoškite bazilikų lapeliais ir dar trupučiu fetos.
Skanaus!
Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?