Karštas vynas yra gerasis ir jaukusis žiemos švenčių palydovas. Receptas su kava kiek neįprastas, bet vertas išbandyti.
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA
Karštam nealkoholiniam vynui su kava reikia:
1 butelio nealkoholinio raudonojo sauso vyno
5 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 pakelio SANTA MARIA karšto vyno prieskonių
50 g apelsinų likerio
2 puodelių mėgstamos NESPRESSO kavos
Į puodą supilkite vieną stiklinę vyno, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, SANTA MARIA karšto vyno prieskonius ir pavirkite, užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį ir virkite apie 5 min. Išvirus palikite dar 5 minutėms pastovėti.
Supilkite likusį vyną ir pakaitinkite iki 80 laipsnių temperatūros.
Paruoškite 2 puodelius NESPRESSO kavos. Ir supilkite juos į vyną kartu su apelsinų likeriu.
Vyną nukoškite.
ALFO PATARIMAI:
· Pirmą vyno stiklinę būtinai užvirkite, nes taip atsiskleis visi prieskoniai.
· Kavos rūšį rinkitės tokią, kokią mėgstate.
· Vyno saldumą reguliuokite pildami sirupą. Jei mėgstate saldžiau dėkite jo daugiau, jei ne –dėkite mažiau. Papildomai galite įpilti apelsinų sulčių.
Skanaus!