top of page

Imbieriniai sparneliai terijakio padaže (Receptas)

Neatsivalgomai skanūs, neįtikėtinai lengvai paruošiami. Patiekalas, kuris tinka ir vakarėliui, ir vakarienei.

imbieriniai vištienos sparneliai_alfo receptas
VMG nuotr.

4 asm.


Vištienos sparneliams pagaminti reikia:

  • 1 kg vištienos sparnelių

Padažui:

  • 200 ml terijakio padažo

  • 2 šaukštų cukraus sirupo

  • 3 šaukštų ryžių acto

  • 1 šaukštelio česnakų miltelių

  • 1 šaukštelio malto imbiero

  • 1 šaukštelio druskos

  1. Sparnelius gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į kepimo formą.

  2. Sumaišykite visus glaistui skirtus ingredientus ir gerai aptepkite sparnelius, bet dalį glaisto pasilikite.

  3. Kepkite apie pusvalandį iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Kas 10 min. vis atidarykite ir atsargiai aptepkite atidėtu padažu.


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.



Skanaus!

bottom of page