Greitai pagaminamo, išskirtinio skonio deserto su keptomis vyšniomis ir migdolais receptas sužavės kiekvieną.
Desertui su keptomis vyšniomis ir migdolais reikia:
120 g šaldytų vyšnių
1 šaukštas rudojo cukraus
100 g rikotos
1 šaukštelis sutirštinto pieno
1 šaukštas miltelinio cukraus
4 morengai
20 g migdolų riekelių
Migdolų riekeles suberkite į keptuvę, ant viršaus persijokite miltelinį cukrų ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.
Vyšnias iškepkite orkaitėje su šaukštu rudojo cukraus.
Į taurę dėkite vyšnias, rikotą, sumaišytą su sutirštintu pienu, pabarstykite karamelizuotomis migdolų riekelėmis ir puoškite morengu.
Skanaus!