Gaivinantis, įkvepiantis ledų ir kavos desertas, kurį pagaminsite vos per kelias minutes.
Lengvas Alfo Ivanausko receptas dideliam malonumui.
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Greitam ledų ir kavos desertui pagaminti reikia:
1 puodelio NESPRESSO juodos kavos „Nicaragua”
2 mėgstamo šokolado skiltelių (pvz.: PERGALĖS UNIQUE juodojo šokolado „Madagaskar“)
Kelių šaukštų avižinių ledų OATSIDE THE BOX su pistacijomis
Į NESPRESSO juodos kavos „Nicaragua” puodelį dėkite rankomis sutrupintą šokoladą ir viską išmaišykite su šaukšteliu, kad šokoladas ištirptų.
Į kitą puodelį dėkite avižinius ledus OATSIDE THE BOX su pistacijomis ir užpilkite juos kavos ir šokolado užpilu. Skanaukite!
ALFO PATARIMAI:
· Šiam desertui galite naudoti tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą.
· Jei mėgstate cinamoną, kartu su kava galite įberti ir jo.
· Jei norite, šį desertą galite paskaninti kavos likeriu.
· Desertą skaniausia valgyti iškart, kol dar ne visai ištirpę ledai.
Skanaus!