Video receptą žiūrėkite ČIA
Azijietiškam troškiniui pagaminti reikia:
1 svogūno
3–4 skiltelių česnako
Imbiero šaknies gabaliuko
3–4 saliero lapkočių
1 žaliosios paprikos
1 aitriosios paprikos
1–2 žaliųjų citrinų
½ ananaso
1 pakelio SANTA MARIA Asian Spices Paneng Red Curry prieskonių
1 pakelio SANTA MARIA kokosų pieno
1 pakelio SANTA MARIA ryžių makaronų
400 g virtų krevečių
Aliejaus kepimui
Kalendros lapelių
Aitriosios paprikos patiekti
Supjaustykite svogūną, susmulkinkite imbierą, česnaką, saliero lapkočius, žaliąją papriką, ananasą, suberkite viską į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir apkepkite.
Šiek tiek apkepus, suberkite SANTA MARIA Asian Spices Paneng Red Curry prieskonius, viską apkepinkite ir supilkite SANTA MARIA kokosų pieną.
Pabaigoje sudėkite krevetes ir 1 minutę dar kartu patroškinkite.
SANTA MARIA ryžių makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 3 min.
Į karį įspauskite žaliosios citrinos sulčių.
Patiekite karį kartu su makaronais, papuoškite aitriosios paprikos gabaliukais.
Skanaus!