top of page

Gardi adžika su žaliosiomis paprikomis ir česnaku ne tik žiemai

  • 2020-07-01
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-10-13


adžika su žaliosiomis praktikomis, Alfas vienas namuose, Alfo receptai

Laidą ALFAS VIENAS NAMUOSE žiūrėkite ČIA


Išeiga 500 ml

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 350–400 g žaliųjų paprikų

  • 1–2 žaliosios aitrios paprikos

  • 50 g česnako

  • 30 g petražolių

  • 30 g kalendros

  • 25 g cukraus

  • 15 g druskos

  • 50 ml obuolių acto

  • 50 ml aliejaus

1. Nuplautas daržoves ir prieskonines žoleles lengvai pasmulkinkite ir sudėkite į smulkintuvo indą.

2. Viską sutrinkite, supilkite actą, aliejų, suberkite cukrų ir druską.

3. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į švarius stiklainius ir laikykite šaldytuve.

ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate kalendrų, rinkitės kitas prieskonines žoleles, bet aš jums siūlau išbandyti šias – kokia adžika be kalendrų.

· Tinka prie žuvies, vištienos patiekalų, jau išvirtų sriubų, makaronų.


Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt



Skanaus!




bottom of page