4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
½ „Kietaviškių" ilgavaisio agurko
1 vid. dydžio avokado
1 obuolio
2 gabaliukų silkės filė
Padažui:
Kelių šakelių mėtų
1 šaukšto saldesnių ir neaštrių garstyčių
1 šaukšto medaus
3 šaukštų aliejaus
Citrinos sulčių (pagal skonį)
Žiupsnelio druskos
1. Nedideliais kubeliais supjaustykite agurką, taip pat supjaustykite ir avokadą. Obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2. Mėtas padažui supjaustykite smulkiai. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus. Supjaustykite silkės filė pailgais įstrižais gabaliukais.
3. Dubenėlyje sumaišykite pjaustytus agurkus, avokadus ir obuolius su padažu. Ant viršaus sudėkite silkę ir puoškite mėtų lapeliais.