Reikia:
5–6 SPILVA marinuotų agurkėlių
5–6 KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų + 1 patiekti
½ nedidelio svogūno
1 skiltelės česnako
0,5 l KIETAVIŠKIŲ natūralių pomidorų sulčių
Druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko
300 ml kefyro
Mėgstamų prieskoninių žolelių arba mikrožalumynų
SPILVA marinuotus agurkėlius, KIETAVIŠKIŲ kokteilinius pomidoriukus, svogūną ir česnaką sudėkite į kokteilinės indą. Supilkite KIETAVIŠKIŲ šviežių pomidorų sultis, įberkite druskos, pipirų, įpilkite šlakelį aliejaus ir viską sutrinkite.
KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką supjaustykite nedideliais kubeliais, KIETAVIŠKIŲ kokteilinį pomidoriuką supjaustykite plonomis skiltelėmis. Į vidurį lėkštės suberkite kalnelį iš agurkų, ant jo sudėliokite pjaustytą pomidorą. Iš vienos kalnelio pusės supilkite pertrintą sriubą, iš kitos – kefyrą. Papuoškite mikrožalumynais.
Skanaus!