Reikia:
30 g minkšto sviesto
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
3 kiaušinių
180 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
300 g grietinės
220 g miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
DANSUKKER cukraus miltelių papuošimui
Formą patepkite sviestu.
Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
Išplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“.
Sudėkite grietinę, plakite, kol susimaišys.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
Suberkite miltų mišinį.
Trumpai paplakite.
Sukrėskite į formą.
Kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį apibarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.
Skanaus!