4 asmenims
Reikia:
500 g virtų burokėlių
250 g virtų bulvių
1 šaukšto „OBELIŲ originalus" majonezo
1 l daržovių sultinio
250 g baravykų
1 šaukšto sviesto
šlakelio alyvuogių aliejaus
kelių lapelių šalavijo
200 g riebios grietinės
druskos, juodųjų pipirų
šviežių žalumynų papuošti (petražolių, česnakinių laiškų)
1. Virtas bulves ir burokėlius sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir užvirkite.
2. Tuomet įdėkite majonezo ir sriubą sutrinkite. Leiskite jai pastovėti.
3. Baravykus stambiai supjaustykite ir pakepkite keptuvėje su sviestu, aliejumi ir šalaviju. Įberkite druskos ir pipirų.
4. Grietinę apibarstykite smulkintais žalumynais ir pipirais.
5. Keptus baravykus ir grietinę patiekite su trinta burokėlių sriuba.
Skanaus!