Maistingas ir greitai pagaminamų pusryčių receptas: avižinių dribsnių košė su daržovėmis, ciberžole ir karijų riešutais.
Avižinių dribsnių košei su ciberžole pagaminti reikia:
80 g avižinių dribsnių
130 g augalinio pieno
130 g vandens
½ šaukštelio KOTANTYI ciberžolės
100 g briuselinių kopūstų
1 lapo lapinio kopūsto
Aliejaus (kepti)
½ svogūno
1 skiltelės česnako
Saujelės karijų riešutų
1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene ir vandenyje, dėkite į šaldytuvą.
2. Ryte sumaišykite su ciberžole, užvirinkite, uždenkite ir nukaiskite.
3. Briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau, nuo lapinio kopūsto lapo pašalinkite kietąją dalį.
4. Kopūstus berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite. Taip pat suberkite smulkintus svogūnus ir česnaką. Viską apkepkite 2–3 min.
5. Daržoves sumaišykite su koše ir karijomis.
Skanaus!