Reikia:
Mango-bananų sluoksniui:
300 g šaldyto mango
2 sušaldytų gabaliukais bananų
20–30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
200 ml migdolų arba kitokio augalinio pieno
Avietiniam sluoksniui:
300 g šaldytų aviečių
80–100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
150 g grietinėlės
Patiekti:
6 VILNIUS saldainių su valerijonu ir vyšniomis
Į trintuvo indą sudėkite mangus, bananus ir įberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, sutrinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite augalinį pieną ir trinkite iki glotnumo. Masę sudėkite į formą, kurioje šaldysite ledus.
Avietes suberkite į trintuvo indą (galite po mangų masės indo ir neplauti), supilkite cukrų ir susmulkinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite grietinėlę ir sutrinkite viską iki glotnumo.
Gautą masę dėkite į indą su mangų ledais. Galite sudėti lygiai, sluoksniais, o galite, lengvai permaišydami paskleisti po visą indą. Sudėkite į šaldiklį.
Likusius ledus patiekite su smulkintais VILNIUS saldainiais su valerijonų ir vyšniomis.
Skanaus!