Reikia:
500 g vištienos sparnelių
30 ml espreso
1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
2 kupinų šaukštų pomidorų padažo
½ citrinos sulčių
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio saldžios raudonosios paprikos
1 šaukštelio aitriosios raudonos paprikos
Kalendrų šakelių ir citrinos skiltelių (patiekti)
Kavos aparatą galite įsigyti ČIA
Sumaišykite dubenyje kavą, garstyčias, pomidorų padažą, citrinos sultis, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, alyvuogių aliejų, druską ir abidvi paprikos rūšis.
Sudėkite sparnelius ir leiskite jiems pasimarinuoti. Idealiausiu atveju per naktį, bet jeigu nėra tokios galimybės, galima kepti ir iš karto.
Sudėkite sparnelius į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepkite įkaitintoje iki 190 °C orkaitėje apie pusvalandį.
Patiekite su kalendrų šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.
Visą laidą SKONIO IŠŠŪKIS ir videoreceptą rasite ČIA:
Skanaus!