Reikia:
1 LAPINO PUOTA šviežio ančiuko
2 vid. dydžio svogūnų
2 vid. dydžio svogūnų
300 g grikių
1 šaukšto malto kumino
½ šaukšto maltų kalendrų
½ šaukšto raudonųjų paprikų
½ šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
1 česnako galvos
Žiupsnelio druskos
LAPINO PUOTA šviežią ančiuką supjaustykite porcijomis, dėkite į keptuvę oda į apačią ir kepkite, kol išsilydys riebalai. Mėsą išimkite.Svogūną supjaustykite šiaudeliais, taip pat supjaustykite (arba sutarkuokite) morkas.Svogūnus ir morkas kepkite riebaluose, kol gerai apkeps.Kai daržovės apkeps, tuomet grąžinkite į puodą mėsą, ant viršaus užberkite grikius, prieskonius, česnaką. Pabarstykite druska. Užpilkite vandens tiek, kad virš produktų jo būtų maždaug per nykštį.Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį iki minimalios ir troškinkite maždaug 30 min.