4 asm.
Gaminimas 20 min.
200 g spalvotų vyšninių pomidoriukų
4–6 saulėje džiovintų pomidorų puselių
100 g mini šparagų
120 g fetos
100 g nedidelių labai šviežių pievagrybių
120 g švelnaus skonio salotų lapų (sultenių, burokėlių lapų, mini salotų)
½ raudonojo svogūno
Gražių krapų šakelių (papuošti)
Padažui:
25 ml baltojo vyno acto
75 ml alyvuogių aliejaus extra virgin
25 g švelnių Dižono garstyčių
25 g skysto medaus
2 skiltelių smulkinto česnako
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Supjaustykite pomidoriukus pusiau, fetą kubeliais maždaug 1 cm dydžio, pievagrybius – plonais griežinėliais, raudonąjį svogūną ir džiovintus pomidorus plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite visus produktus.
Sudėliokite lėkštėje salotų lapus, šparagus, pomidoriukus, svogūną, pievagrybius, fetos kubelius ir džiovintus pomidorus. Užpilkite padažu salotas ir papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!