4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
200 g virtų krevečių
Marinatui:
1 citrinžolės
4–5 laiškinių česnakų laiškų
3–4 šakelių kalendrų
½ mažos aitriosios paprikos
½ žaliosios citrinos sulčių
2–3 šaukštų aliejaus
Žiupsnelio druskos
4 trumpavaisių agurkų
1 prinokusio mango
Kalendrų šakelių (patiekti)
Citrinžolę sumaigykite plaktuku. Laiškinius česnakus, kalendras ir papriką smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi, druska. Įdėkite citrinžolę. Sudėkite krevetes ir trumpai palaikykite, kol ruošite kitus produktus. Supjaustykite agurkus specialia pjaustykle. Mangą supjaustykite plonomis riekelėmis.
Iš marinato išimkite citrinžolę. Krevetes kartu su marinatu sumaišykite su likusiais produktais. Patiekite su kalendros šakelėmis.
Skanaus!