Naminiai žagarėliai, kepti pagal klasikinį receptą.
12 vnt.
Gaminimas 15 min.
Žagarėliams pagaminti reikia:
6 kiaušinių trynių
¾ stiklinės DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
½ stiklinės grietinėlės
2,5 stiklinės miltų
riebalų kepti
DANSUKKER cukraus miltelių, cinamono arba medaus patiekti
1. Iki baltumo su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ištrinkite trynius.
2. Po truputį pilkite grietinėlę ir berkite miltus. Užminkykite tešlą.
3. Labai plonai iškočiokite tešlą ir supjaustykite norimos formos ir dydžio žagarėlius.
4. Žagarėlius kepkite karštuose riebaluose (įmestas į riebalus tešlos gabaliukas čirkšdamas turi kilti į viršų). Verdančius vartykite šakute, kol gražiai pagels.
5. Išgriebkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
6. Kai žagarėliai atauš, apsijokite DANSUKKER cukraus milteliais, cinamonu arba patiekite su medumi.
Skanaus!