Gaminimas 15 min.
Kepimas 40-45 min.
Orkaitės t-ra 175 °C
Reikia:
4 kiaušinių
80 g juodojo šokolado
80 g kepintų smulkintų lazdynų riešutų
100 g miltų
3 šaukštų kakavos miltelių
1 šaukštelio kepimo miltelių
150 g virtų burokėlių
150 g DAN SUKKER drėgnojo cukraus „Farinas“
150 g sviesto
1. Ištirpinkite sviestą ir smulkintą šokoladą. Atvėsinkite. Supilkite cukrų, kiaušinių trynius ir gerai išsukite.
2. Suberkite persijotą kakavą, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
3. Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai supilkite į masę kartu su smulkiai tarkuotais burokėliais.
4. Tešlą supilkite į torto formą ir dėkite į iki 175 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40–45 min.