top of page

Šildantis daržovių troškinys indiškais motyvais

Lengvas, greitai pagaminamas ir gana sotus naminis daržovių troškinys yra pageidaujamas patiekalas žiemą (ir ne tik). Šis prieskoniais gausiai pagardintas receptas pažadins jusles ir suteiks laimės.


Naminis daržovių troškinys indiškais motyvais, receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 20 min.

Troškinimas 20 min.


Indiškam daržovių troškiniui reikia:

  • 1 raudonojo svogūno

  • 1 raudonosios paprikos

  • 2–3 nedidelių morkų

  • 2 pomidorų

  • 200 g geltonųjų šparaginių pupelių

  • 100 g žaliųjų šparaginių pupelių

  • 1 nedidelio žiedinio kopūsto

  • Aliejaus (kepti)

  • 2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių

  • 1 šaukštelio harisos

  • 250 ml daržovių sultinio

  • ½ citrinos sulčių

  • 400 g kokosų pieno

  • Žiupsnelio druskos

1. Paruoškite visas daržoves arba galite naudoti jau paruoštus šaldytų daržovių rinkinius.

2. Pakepinkite daržoves aliejuje, kol lengvai suminkštės. Suberkite prieskonius ir dar šiek tiek apkepkite kartu su prieskoniais.

3. Supilkite sultinį, citrinų sultis ir pavirkite, kol sultinys nugaruos iki pusės tūrio. Supilkite kokosų pieną ir troškinkite apie 15 min. Jei reikia – pasūdykite.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page