top of page

Šalta mangų ir agurkų sriuba

  • 2020-01-07
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-06-18


mangu ir agurku sriuba
Unsplash.com nuotr.

Reikia:


  • 2 mangų

  • 2 didelių avokadų

  • kelių ilgavaisių agurkų

  • 1 aitriosios paprikos

  • kelių šaukštų alyvuogių aliejaus

  • šlakelio žuvies padažo („fish sauce“)

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • ryšelio šviežių kalendrų

  • žiupsnelio druskos


  1. Sudėkite avokadus, agurkus ir mangus į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

  2. Pagardinkite aliejumi, žuvies padažu ir žaliosios citrinos sultimis. Druskos, kalendrų ir aitriosios paprikos dėkite pagal skonį. Paruoštą sriubą atšaldykite.

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page