top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“!

Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu“. Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos. Žurnale šį kartą labai daug svečių – nuostabių, puikių, įdomių. Patarimai, ką turėtų valgyti mokyklinukas namie ir ką pasiimti su savimi į mokyklą, kad maistas būtų naudingas ir gardus – iš gydytojos dietologės, trijų vaikų mamos Kristinos Jasmontienės lūpų. Kursime veganiškus patiekalus kartu su Pauliumi Janušu, įdarysime mėsą ir žuvį kartu su Honorata Lyndo ir nukeliausime į Elzasą kartu su Thomu Teitenu. Žymusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas papasakos, kodėl tam, kad pagamintume gardų gaidį vyne, turime paimti dvi vištas. Desertui paruošėme jums ugningųjų krembriulė ir pakviesime į pasimatymą su kriauše.


Naujausi įrašai

bottom of page