ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 20 min.
3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
4 šaukštų KIKKOMAN padažo „Poke“
1 šaukšto KIKKOMAN kepintų sezamų aliejaus
3–4 česnako skiltelių
1 nedidelio imbiero gabaliuko
4–5 SPILVA marinuotų paprikų
Keleto džiovintų abrikosų
1 ryšulėlio kalendrų
½ baltagūžio kopūsto
1. Į dubenį pilkite KIKKOMAN padažo „Ponzu“, DANSUKKER šviesiojo sirupo, KIKKOMAN padažo „Poke“ ir KIKKOMAN kepintų sezamų aliejaus.
2. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skilteles, berkite į marinatą, įtarkuokite imbiero ir viską išmaišykite.
3. SPILVA marinuotas paprikas ir džiovintus abrikosus supjaustykite juostelėmis, dėkite marinatą.
4. Nuplaukite ir susmulkinkite kalendras, berkite į dubenį.
5. Nuplaukite kopūstą, supjaustykite lyg ruoštumėte rauginimui. Gerai išminkykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. Dėkite į dubenį su visais ingredientais ir išmaišykite.
6. Patiekite papuošę kalendrų lapeliais.
Gardžių atradimų.