ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia.
4 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
2 saujų kukurūzų traškučių
4–5 šaukštų KĖDAINIŲ KONRSERVAI kiniško stiliaus padažo su ananasais „Saldžiarūgštis“
3 keptų vištienos kulšelių
½ mėlynojo svogūno
Keleto GAIDELIS krekerių „Sūris“
4 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio su „Džiugas“ sūriu
Keleto riekelių GERMANTAS puskiečio sūrio „Tilsit“
1 saujos DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai
2–3 šaukštų ŽEMAITIJOS natūralios grietinės
1 saujos mėgstamų prieskoninių žolelių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
½ žaliosios citrinos sulčių
1. Ant kepimo skardos berkite kukurūzų traškučius.
2. Dėkite KĖDAINIŲ KONRSERVAI kiniško stiliaus padažo su ananasais „Saldžiarūgštis“.
3. Nuo kaulų nuimkite vištieną ir dėliokite ant traškučių, berkite smulkintą svogūną, rankomis trupintus GAIDELIS krekerius „Sūris“
4. Skirtingose vietose šaukšteliu dėliokite RAMBYNO tepamą sūrelį su „Džiugas“ sūriu, paskleiskite po visą plotą plėšytą GERMANTAS puskietį sūrį „Tilsit“, užbarstykite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai.
5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min., kol išsilydys ir lengvai apskrus sūris.
6. Iškepusius pagardinkite ŽEMAITIJOS natūralia grietine ir papuoškite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
7. Užberkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių ir užlašinkite žaliosios citrinos sulčių.
Gardžių atradimų.