Skaitomiausiųjų TOP5: arbūzų uogienė, trupinių pyragai ir kitos Joninių vaišės

Ką skanaus gaminome šią savaitę?

VMG nuotr.

Įvairiais sūriais užkepti kukurūzų traškučiai rizikuoja būti suvalgyti dar iki vakarėlio ar kino vakaro namuose, nes yra neatsivalgomai skanūs, traškūs ir geidžiami visų, kas paragauja! Tai gana sotus patiekalas –  su vištiena, todėl dalinkitės negailėdami ir netaupydami. Skonio užteks visiems. 

VMG nuotr.

Parengėme jums Joninių valgių paruoštuką, kuriame 10 patiekalų, tinkančių visokiems orams. Net jeigu pasnigtų, nesukurtumėme laužo ar dėl stipraus vėjo negalėtume iškišti nosies net į terasą. Šitie patiekalai „atneš“ šventę kaip koks Kalėdų senelis, kuris neša dovanas ir per balas, ir per girgždančius sniegus. Išbandyta!

VMG nuotr.

Cinamonu ir kardamonais namai gali kvepėti ir vidurvasarį. Kol valgome daug šviežutėlių uogų, bananai verkia kamputyje ir sunoksta net nepastebėti. Neišmeskite net pernokusių: verčiau pagaminkite trupiniuotį su bananais (ir patiekite su ledais, visi alps iš malonumo!) arba bananų sluoksniuotį. 

VMG nuotr.

Šis greitai, lengvai ir paprastai pagaminamas baklažanais ir sūriu užkeptas humusas taps vakarėlių žvaigžde, nes šiame patiekale yra viskas, kas jums patinka.

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.