2 asm.
Gaminimas 30 min.
Tešlai:
4 kiaušinių
1 šaukštelio druskos
400 g miltų
Įdarui:
300 g rikotos
20 g šviežių bazilikų
50 g šilauogių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 kiaušinio
Keleto šilauogių (papuošimui)
Mėtų lapelių (papuošimui)
TORRES NATUREO ROSE nealkoholinio rausvojo vyno (patiekimui)
1. Kiaušinius paplakite su druska, supilkite į persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite pusvalandžiui.
2. Rikotą pagardinkite kapotais bazilikais, pjaustytomis šilauogėmis, druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį.
3. Tešlą iškočiokite, dėkite rikotos įdaro. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu ir uždėkite kitą tešlos lapelį. Gerai suspauskite ir nupjaukite kraštus stikline, kad suformuotumėte apvalius virtinius.
4. Virkite 4–5 min. pasūdytame vandenyje.
5. Raviolius papuoškite šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
6. Prie šio patiekalo puikiai tiks taurė TORRES NATUREO ROSE nealkoholinio rausvojo vyno.
Gardžių atradimų.