3 asm.
Gaminimo laikas: 30–40 min.
500 g menkės filė
2 saujų vyšninių pomidorų
1 saujos žaliųjų alyvuogių
1 saujos „Kalamata“ alyvuogių
3 česnako skiltelių
2 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų
100 g fetos sūrio
2 šaukštelių lukštentų pistacijų
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI raudonėlių
Menkės filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Į kepimo skardelę sudėkite žuvį, pomidorus, alyvuoges, česnakus, SPILVA marinuotas aitriąsias paprikas, laužytą fetos sūrį, pistacijas. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Pagardinkite druska, pipirais, KOTANYI raudonėliais.
Kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 25 min.
Šis receptas – iš naujos Alfo vasaros receptų knygos KULINARINĖ GREITOJI. Vartykite, semkitės idėjų ir dalinkitės ja nemokamai!
Gardžių atradimų.