ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
300 g NATURLI sojų faršo
½ svogūno
2 česnako skiltelių
1 saujos šviežių petražolių
2–3 šaukštelių KOTANYI maltų kalendrų
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
60 g GERMANTAS sūrio „Gouda“
1 šaukšto ypač gryno alyvuogių aliejaus
2 FAZER brijošė mėsainių bandelių
100 g agurko
4–6 šviežių kalendrų šakelių
1 šaukšto RAMBYNO tepamo sūrelio su kietuoju sūriu „Džiugas“
2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ itališko stiliaus padažo su daržovėmis „Napoletana“
Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
1. Dubenyje sumaišykite NATURLI sojų faršą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnakus ir petražoles. Įberkite KOTANYI maltų kalendrų, KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio, supilkite KIKKOMAN sojų padažą ir išmaišykite.
2. Smulkiai sutarkuokite GERMANTAS sūrį „Gouda“ ir įmaišykite į masę. Mėsą labai gerai išminkykite.
3. Ant šakelių ar medinių pagaliukų drėgnomis rankomis formuokite pailgus kebabus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintame grilyje apie 8–10 min.
4. FAZER brijošė mėsainių bandeles apskrudinkite iš vidinės pusės.
5. Supjaustykite pusžiedžiais agurką, sumaišykite su sojų padažu ir kalendrų šakelėmis.
6. Ant apatinės bandelės tepkite RAMBYNO tepamą sūrelį su kietuoju sūriu „Džiugas“, dėkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ itališko stiliaus padažo su daržovėmis „Napoletana“, agurkų salotų, kebabo iešmelį.
7. Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais ir uždenkite likusia bandele.
Gardžių atradimų.