4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
400 g mini romaninių salotų
100 g raudonojo svogūno
20 g ančiuvių
200 g vištienos filė
50 g kietojo sūrio
100 g šoninės
200 g vyšninių pomidoriukų
100 g Cezario padažo
druskos, pipirų
1. Romanines salotas perpjaukite pusiau ir išimkite kotą bei kelis vidinius lapus.
2. Vištieną bei šoninę susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gerai paskrus, pagardinkite druska ir pipirais, baigiant kepti sudėkite ančiuvius.
3. Pomidorus supjaustykite į keturias dalis, o svogūną – smulkiais šiaudeliais.
4. Lėkštėje serviruokite salotas, į vidų dėkite sumaišytą Cezario padažą su svogūnais, pomidorais ir keptu vištienos bei šonines mišiniu. Užtarkuokite kietojo sūrio.
Comments