naujienos Naujienos

„Žaibiškos Velykos“: triušienos salotos su avokadais ir mangais

VMGonline.lt, 2018-03-28, 18:30


Įneškite ryškių spalvų ant savo velykinio stalo. Gaivios, sultingos ir pavasariško skonio salotos abejingų nepaliks!

Jums reikės:

LAPINO PUOTA triušienos

Salotų lapų

Raudonųjų svogūnų

Mango

Avokado

Padažui:

80 g grūdėtųjų garstyčių

30 g cukraus sirupo

100 g aliejaus

1 skiltelės česnako

Druskos, pipirų

  1. Lėkštėje dėkite salotas, raudonąjį svogūną, mangą, avokadą.
  2. Padažui suplakite garstyčias, cukraus sirupą, aliejų, skiltelę česnako ir prieskonius.
  3. Triušieną apkepkite keptuvėje ir pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Ant salotų dėkite padažą ir keptą triušieną.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: