top of page

Tinginių ir sveikuolių džiaugsmas: skumbrės salotos su granatais vos per 5 minutes



Puikiai Velykų pietų pradžiai – karšto rūkymo skumbrė, deranti su gaiviais agurkais ir saldžios rūgštelės skonio granatų sėklytėmis. Bet svarbiausia, kad šios salotos paruošiamos be galo greitai!


Jums reikės: 

½ karštai rūkytos „FIŠ Kintai“ skumbrės

½ agurko

2 mažų romaninių salotų

½ mėlynojo svogūno

10 g kalendros

50 g kietojo sūrio

100 g „Felix“ česnakinio padažo

100 g skrebučių

30 g granatų

  1. Salotų lapelius sudėkite į lėkštę.

  2. Užpilkite „Felix“ česnakiniu padažu.

  3. Užbarstykite skrebučių.

  4. Sutarkuokite agurką ir uždėkite ant salotų.

  5. Svogūną supjaustykite skiltelėmis ir uždėkite jį ant salotų lapų.

  6. Sudėkite plėšytą skumbrę.

  7. Užberkite granatų sėklų, papuoškite kalendromis ir užtarkuokite kietojo sūrio.

Naujausi įrašai

bottom of page