naujienos Naujienos

Nenuobodžioms figūros sergėtojų Velykoms: kepta kalakuto krūtinėlė su ananasais ir braškėmis

VMGonline.lt, 2018-03-28, 11:00


Pamirškite nuobodžiais salotas! Pavasaris jau čia, tad šalia kalakutienos krūtinėlės kraukite braškes ir ananasus. Ryšku ir svarbiausia gardu!

Jums reikės:

1 pakelio „Voila“ kalakuto krūtinėlės viskio marinate

½ ananaso

200 g salotų mišinio

200 g braškių

½ svogūno

10 g kalendros

30 g alyvuogių aliejaus

  1. Kalakuto krūtinėlę kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje 80 min.
  2. Mėsai iškepus ją apliekite padažu, kuris yra pakuotėje – viskio marinatu.
  3. Ananasą supjaustykite riekelėmis.
  4. Apkepkite jas ant įkaitusio grilio.
  5. Ananasą uždėkite ant mėsos ir papuoškite kalendros lapeliais.
  6. Braškes supjaustykite smulkiais griežinėliais, svogūną susmulkinkite.
  7. Sumaišykite braškes, svogūną ir salotas.
  8. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: