naujienos Naujienos

Netikėta kombinacija: brusketos su jautiena ir aviečių barbekiu padažu

VMGonline.lt, 2018-03-29, 18:30


Italai žino, kad brusketos – antipasti – yra tinkamos bet kuriai progai. Paskrudinkite duoną orkaitėje ar skrudintuvėje, ir pirmyn! Siūlome išbandyti su jautiena ir pačių paruoštu avietiniu barbekiu padažu.

Jums reikės:

200 g „Heinz“ kečupo

100 g aviečių

40 g balzaminio kremo

2 skiltelių česnako

1 avokado

½ pakelio „Philadelphia“ sūrio

apkeptų brusketų

salotų lapelių

keptos jautienos

šviežių aviečių

druskos, pipirų

  1. Į smulkintuvą sudėkite kečupą, avietes, balzaminį kremą, 2 skilteles česnako, pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Avokadą sumaišykite su ½ pakelio „Philadelphia“ sūrio.
  3. Šią masę tepkite ant apkeptos brusketos.
  4. Uždėkite salotų lapelių.
  5. Patepkite aviečių barbekiu padažu.
  6. Uždėkite keptą jautieną.
  7. Pagardinkite šviežiomis avietėmis.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: