lieuva

„Žaibiškos Velykos“: antienos salotos su grikiais

vmgonline.lt, 2018-03-26, 15:05


Velykos gali būti ne tik gardžios, bet ir sveikos bei maistingos. Kvapniosios antienos salotos su grikiais ir terijakio padažu – šventinio stalo idėja, kurią prisijaukinsite ir kasdienai.

Jums reikės:

Salotų lapų

Gervuogių

Ananaso

Grikių

Pomidoriukų

Antienos

Terijakio padažo

  1. Į lėkštę dėkite salotas, gervuoges, ananasą, grikius, pomidoriukus.
  2. Antieną apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Pagardinkite druska.
  3. Užbaikite kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C. Kepkite apie 10 min.
  4. Supilkite 80 g terijakio padažo.
  5. Patiekite antieną su salotomis.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: