top of page

VMG valgo: 5 būdai panaudoti pasenusį batoną

Net ir pačiomis alkaniausiomis dienomis VMG biure lieka nesuvalgytų ar spintelės gale pasislėpusių produktų, pavyzdžiui, pasenęs batonas, kurio jaunystę prisiminę negalime taip lengvai išmesti.

Sriuboms. Česnakinė migdolų sriuba – tai ispaniškas receptas, kuriame naudojama padžiūvusi duona suteikia sriubai tirštumo ir skonio. Taip sutaupysite pinigų antrajam ingredientui – migdolams.


ispaniška česnakų sriuba su kepintais migdolų riešutais

Suteikite batonui antrą gyvenimą pašaudami jį į orkaitę. Patiekite su sūdyta lašiša ir avietėmis.


sūdyta lašiša su avietėmis

Skrebučiams. Savo mylimą žaliąjį kokteilį pagardinkite skalsiais traškėsiais.


Nepakartojamiems kukulaičiams. Sumalkite batoną į džiūvėsėlius ir panaudokite vištienos kukulaičiams su kario padažu.

Apkepui. Visi mėgsta karštus ir traškius kruasanus, bet kartais akys jų nori labiau nei skrandis, ir nusiperkame per daug. Ką daryti su likusiais? Sulaužykite juos, išplakite kelis kiaušinius su grietinėle ir įmaišykite pjaustytus obuolius su cinamonu arba kumpio griežinėlius ir gabalėlį fetos bei špinatų.

Naujausi įrašai

bottom of page