top of page

Skaniausieji: vištienos sparneliai su viskio ir austrių padažo marinatu


Kerniaus Pauliukonio nuotr.



Reikia:

  • 1 kg vištienos sparnelių

Marinatui:

  • 4 skiltelių česnako

  • 200 ml austrių padažo

  • 2 šaukštų medaus

  • 3 šaukštų viskio

  • 3 šaukštų ryžių acto

  • ½ šaukštelio maltos Kajeno (uoginės) paprikos

  • 1 šaukštelio druskos

  1. Česnaką smulkiai sukapokite ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Šiuo marinatu įtrinkite sparnelius ir palikite pasimarinuoti bent valandą.

  2. Tuomet sudėkite sparnelius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite apie 30 minučių iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.



Naujausi įrašai

bottom of page