top of page

Virtuvės šefas Justinas Misius: ko reikia, kad restorano svečiai į jį grįžtų (Laidos įrašas)

Laida „Skonio iššūkis“ tęsia savo pokalbių seriją su žinomais Lietuvos šefais. Šįkart studijoje svečiuojasi Justinas Misius, „Sweet Root“ restorano šefas, kurį skandinavų gidas „White Guide“ 2016 m. įvertino kaip geriausią Lietuvos restoraną.

„Kuo daugiau dirbi savo srityje, tuo mažiau iššūkių kyla. Profesionalai žino, kokius sprendimus priimti. Toliau lieka tik spręstini klausimai“, – sako J. Misius, paklaustas apie šefo gyvenimo iššūkius.

Tiesa, jis pats džiaugiasi nuo rugsėjo turėdamas namuose orkaitę ir galėdamas gaminti net ir namuose, nes iki tol jo gyvenimas buvo susijęs tik su restorano virtuve, kurioje kuriama iš sezoninių lietuviškų produktų.

„Man niekada netrūksta ingredientų, kuriu iš to, ką duoda gamta. Lietuvišką virtuvę kuriantiems šefams svarbu išryškinti tautiškumą per unikalius ar net pamirštus ingredientus, o ne dekonstruoti jau sukurtus patiekalus“, – įsitikinęs šefas, kuris papasakos, ko reikia, kad restorano svečiai norėtų į jį grįžti. Apie viską išsamiai sužinosite laidoje „Skonio iššūkis“, kurią veda VMG prekių ženklo vadovė Rima Aukštuolytė.


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page