naujienos Naujienos

Velykinė paruoštukė skubantiems: kur įsigyti jau paruošto maisto

VMGonline.lt, 2018-03-21, 15:00


Margučiai, įvairi mėsa ir jos patiekalai, pyragai… Nors 12 patiekalų didžiausiai pavasario šventei ruošti nereikia, tačiau veikti yra ką! Nebūtina būti kulinarijos pažiba šeimoje – užtenka žinoti, kur rasti geriausią jau paruoštą maistą. VMGonline.lt pasidomėjo, kur galima įsigyti jau paruoštos mėsos, saldėsių ir kitų patiekalų.

visciukas su apelsinais

Mėsos parduotuvės „Gegio stalui“/„The Farm“/„Halės Deli“ (Užupio g. 10, Verkių g. 29, Pylimo g. 58 (Vilnius))

Siūlo „porchetta“ (14 Eur/kg), kiaulienos ir kalakutienos „zuikius“ (10 Eur/kg), marinuotą kiaulienos sprandinę (9 Eur/kg), sausai 50 dienų brandintą jautienos nugarinę. Pagal klientų pageidavimus čia parduodamus paukščius (kalakutas 8 Eur/kg, višta 7,5 Eur/kg, putpelė 16 Eur/kg), ėrienos kumpius ir mentes (16 Eur/kg) gali užmarinuoti.

Valerijos Stonytės nuotr.
Valerijos Stonytės nuotr.

„Rib Room“ (Šeimyniškių g. 1, Vilnius)

Siūlomi šaltieji patiekalai: velykiniai margučiai (4 Eur/10 vnt.), šaltiena (kiauliena, jautiena) su krienų padažu (1,80 Eur/100 g), vištienos ir ančių kepenėlių paštetas su brendžiu (1,90 Eur/100 g), vištienos terinas su pistacijomis ir grybais (1,90 Eur/100 g), kiaulienos nugarinė, įdaryta slyvomis (1,90 Eur/100 g), silkė „pataluose“ (1, 90 Eur/100 g), silkė su grybais (2,80 Eur/100 g) ir dar keletas kitų.

„Rib Room“ ruošia mėsą ir žuvį, kurią tereikės išsikepti orkaitėje arba ant žarijų: lašišos filė, marinuota su imbieru ir žolelėmis (27 Eur/kg), marinuotas kukurūzinis viščiukas (9 Eur/1 vnt.), lėtai virti ir marinuoti kiaulienos šonkauliai (19 Eur/kg), marinuotų daržovių iešmeliai (9 Eur/kg), virtas ir rūkytas kiaulienos kumpis (19 Eur/kg). Saldus pasiūlymas – Velykinė boba (15 Eur/kg).

Valerijos Stonytės nuotr.
Valerijos Stonytės nuotr.

„Mėsos broliai“ (Ukmergės g. 259A, Vilnius (Benedikto turgus))

Nors broliai per šv. Velykas nedirbs, tačiau sako, kad turi, ką pasiūlyti. Vardiname: marinuota kiaulienos nugarinė gabale su kaulais (8,50 Eur/kg), brandintos jautienos suktinis, apsuktas kiaulienos šonine ir įdarytas rakleto sūriu (14,90 Eur/kg), kiaulienos šoninės suktinis („porchetta“) (8,90 Eur/kg).

Specializuota mėsos produktų parduotuvė-mėsinė „Steak Supply“ (Gedimino pr. 9, PC, Linkmenų g. 22, Ukmergės g. 259A (Vilnius); Europos pr. 43 (Kaunas))

Šv. Velykų proga savo asortimente akcentuoja liežuvį (12,59 Eur/kg) ir kumpį (18,49 Eur/kg).

„Tie kepėjai“ citrininis keksas su sezamais (22,50 Eur/1 kg). Lina Jushke nuotr.
„Tie kepėjai“ citrininis keksas su sezamais (22,50 Eur/1 kg). Linos Jushke nuotr.

Desertų studija „Tie kepėjai“ (Tilto g. 6, Vilnius)

Siūlo citrininį keksą su sezamais (22,50 Eur/1 kg), morenginį tortą su karamele, aguonomis ir migdolais (29 Eur/1 kg), veganiškas migdolinis pyragas be gliuteno (20 Eur), dvigubi sausainiai su rozmarinais ir apelsinų bei persikų džemu (1,50 Eur/vnt.), tartaletes su citrininiu kremu ir degintu zefyru (2,50 Eur/100 g), citrinį kremą su degintu zefyru (2,95 Eur). Šv. Velykų pusryčiams – granola su sėklomis (6,50 Eur/390 g).

Desertų studijos „Tie kepėjai“ saldūs velykiniai pasiūlymai. Linos Jushkes nuotr.
Desertų studijos „Tie kepėjai“ saldūs velykiniai pasiūlymai. Linos Jushke nuotr.

Prancūziškų kepyklų tinklas „Thierry kepykla“ (Užupio g. 13, Jasinskio g. 16A, Verkių g. 29, Konstitucijos pr. 21, Gedimino pr. 12, Vilniaus g. 45, Liepkalnio g. 112, Kauno g. 16 („Uptown Bazaar“), Gedimino pr. 12 (Vilnius); Kauno oro uostas (Kaunas).

Siūlo sluoksniuotos tešlos Velykų bobas (6,50 Eur).


KOMENTARAI:

  • Velykinis : 2018 03 26 - 10:14

    Kepinių tai yra tikrai skanesnių Vilniuje, nei tierry


IŠBANDYKITE: