top of page

TOP 10 išradingų ir lengvų receptų Velykoms


Žurnalas „Verdu ir kepu" paskutinę savaitę iki Velykų savo Facebooko paskyroje dovanojo 10 fainiausių Lietuvos šefų receptų.

„Visi patiekalai yra smagūs, išradingi, paprastai pagaminami, gardūs - tą tikrai galime pasakyti, nes teko visus išragauti, ir kiekvienas turi savo ypatingą cinkelį", - šypsosi Elžbieta Monkevič, žurnalo „Verdu ir kepu" redaktorė.

Ant jos pačios Velykų stalo šiemet bus kepti šonkauliai, lėtai virtas liežuvis, vištienos sparneliai, balta mišrainė, rožių želė ir „Eton mess" (braškių desertas su grietinėle ir morengais). Na, dar ir pyragas su dilgėlėmis bei Velykų boba.

Pagrindinė projekto „Šefų Velykos" sąlyga - patiekalas turėjo būti lengvai pagaminamas kiekvienuose namuose. Pateikiame sąrašą virtuvės šefų, kurie iššūkio nepabūgo ir padovanojo 10 receptų Velykų stalui. Šalia jų - ir receptai, kuriuos šiemet rekomenduojame išbandyti Velykoms. Spauskite nuorodą ir gaminkite!

Šefai ir jų receptai:

Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Vaizdo įrašas ČIA.


Naujausi įrašai

bottom of page