top of page

Tokių bulvinių blynų dar neragavote: su keptais pomidorais ir kastinio padažu


bulviniai blynai, VMG receptai
Valerijos Stonytės nuotr.

2–4 asm.


Reikia:

4–6 vidutinio dydžio bulvių

1 vidutinio dydžio svogūno

1 batato

2 kiaušinių

druskos, juodųjų pipirų aliejaus kepti (rapsų, alyvuogių, saulėgrąžų)

Ingredientai pagardui:

kekės vyšninių pomidoriukų

1 karštai rūkytos skumbrės

100 g grietinės

100 g kastinio

įvairių šviežių žolelių (mėtų, krapų)


1.         Bulves ir batatą nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite per stambią tarką. Nulupkite svogūną ir taip pat įtarkuokite į bulvių ir batatų masę. Į tarkius įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais.

2.         Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

3.         Grilyje pakepinkite vyšninius pomidoriukus. Sumaišykite pagardui skirtus ingredientus, išskyrus pomidoriukus ir skumbrę.

4.         Blynus patiekite su padažu, plėšyta žuvimi ir grilintais pomidorais. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page