top of page

Pabarstai desertams – gardžiosios karamelinės migdolų riekelės

Riešutų karaliai migdolai pasižymi tokiu puikiu skoniu, kad niekas netrukdo tiesiog paimti jų saują ir valgyti. Tačiau kiekvienas, bent kartą susidūręs su desertų gaminimu, žino, kad migdolų riekelės – idealus beveik bet kokio kepinio papildymas. Tik šįkart siūlome dar gardesnį variantą – riekeles karamelizuoti. Tiesa, numanydami, kad skonis bus nepakartojamas, įspėjame nesuvalgyti visų! Juk gaminote būtent desertams pabarstyti?


Reikia:

  • 50 g migdolų riekelių

  • 30 g DANSUKKER cukraus miltelių

  1. Paruoškite aliuminio folijos gabaliuką. Kaitinkite keptuvėje migdolų riekeles kol jos lengvai apskrus.

  2. Per sietelį tiesiai ant riekelių užberkite DANSUKKER cukraus miltelius. Kaitinkite maišydami, kol cukraus milteliai ištirps ir karamelizuosis. Procesas vyksta labai greitai, todėl atidžiai stebėkite kepimą.

  3. Kai riekelės taps gintarinės spalvos ir blizgančios, išberkite jas ant aliuminio folijos, permaišykite ir leiskite atvėsti.

  4. Laikykite sausoje vietoje.


Naujausi įrašai

bottom of page