naujienos Naujienos

„Time“: neprognozuojamos staigmenos

Kamilė Matusevičiūtė, 2016-11-01, 17:20


Norite užsukti į restoraną, kuris kasdien stebina pats save ir tai daro gardžiai? Panašaus šūkio Vilniaus gastronomijos savaitės metu laikysis ir restoranas „Time“.

„Per Gastronomijos savaitę mes neturėsime nuolatinio meniu. Mes kasdien jį keisime pagal tai, ką galime gauti tuo metu: kad viskas būtų šviežia ir patiems būtų įdomu improvizuoti, kad būtų įdomu ir žmonėms, kurie tą pačią savaitę galbūt norės užsukti čia dar kartą. Mūsų tokia virtuvė – kasdien stengiamės patiekti ką nors naujo. Bent kartą per savaitę tikrai patieksime totorišką tuną, moliūgų taip pat bus. Tai turėtų būti įdomu“, – besijuokdamas kalbėjo virtuvės šefas Ignas Višinskas.

time8
Virtuvės šefas Ignas Višinskas (Valerijos Stonytės nuotr.).

20 Eur bus patiekiama: užkandis – tuno tartaras su avokadu, kukurūzu, burokėliu, „romanesco“ brokoliu, sepijų majonezu. Karštas patiekalas – šamo filė su krevečių padažu, krevečių lukštų sultiniu, petražolių aliejumi, keptomis daržovėmis. Desertas – moliūgų pyragas su maskarponės ir šaltalankių kremu.

Tuno tartaras.

time5
Valerijos Stonytės nuotr.

Šamo filė su krevečių padažu.

time6
Valerijos Stonytės nuotr.

Moliūgų pyragas.

time7
Valerijos Stonytės nuotr.

„Time“ adresas: Mindaugo g. 27/ Kauno g. 14 (viešbutis „Comfort Hotel LT“)

Darbo laikas: I–V –17:30–23:00, VI – 12:00–23:00

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK

Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.

Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!

 


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: