mesos-patiekalai

Kaip sužibėti „steikų“ kepimo vakarėlyje? Atsakymas – „T Bone“

VMGonline.lt, 2018-11-25, 9:30


Kartais iki pilnos laimės trūksta tik tobulo didkepsnio. Tokį šio sekmadienio „Kulinarinio detektyvo“ laidoje ruošė vienas laidos vedėjų, VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas. Išmėginkite ir jūs! Sviestu pagardintas didkepsnis bus dar skanesnis su brokoliais, alsuojančiais azijietiškomis natomis.

„Т Bone“ su sviestu ir brokoliais

Jums reikės:

1 „KITCHEN ME T Bone“

TERRA CRETA aliejaus (kepti)

Druskos, pipirų

„Šalotinių“ svogūnų

Brokolių

Imbiero šaknies

Česnakų

Sojų padažo

Sezamų aliejaus

Sviestui:

Minkšto sviesto

Sojų padažo

Skrudintų sezamų

  1. „T Bone“ apkepkite ant labai stipriai įkaitintos keptuvės po 1–1,5 min. iš kiekvienos pusės.
  2. Sudėkite į skardelę ant supjaustytų „šalotinių“ svogūnų, šaukite į orkaitę (195 °C), kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 54 °C.
  3. Išimkite ir palikite „pailsėti“.
  4. Brokolius suskirstykite smulkiais žiedynais. Keptuvėje apkepkite česnakus, imbierus. Suberkite brokolius, apkepkite, įpilkite sojų padažo, sezamų aliejaus. Viską išmaišykite.
  5. Minkštą sviestą išplakite su sojų padažu, suberkite skrudintus sezamus ir išmaišykite.

Gaminimo procesą galite pamatyti ČIA.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: